Από τα Παυσίπονα στην Ιατρική Κάνναβη

Είναι προφανές ότι στους ανθρώπους αρέσει να ανακουφίζονται από τον πόνο , με σχεδόν κάθε απαραίτητο μέσο. Δεν έχει σημασία τι είδος συνταγογραφούμενου φαρμάκου θα πάρουν, εφ ‘όσον κάνει τη δουλειά του, οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται με τι επιβαρύνουν τον οργανισμό τους.Φυσικά, με την παραμέληση έρχεται και ο εθισμός. Και στη συνέχεια, αντί να ανακουφίζετε ένα πρόβλημα, αντιμετωπίζετε ένα άλλο πρόβλημα. Φυσικά, μιλάμε για παυσίπονα. Δεν έχει νόημα αν υποβαθμίζετε το Valium ή το Prozac. Όχι μόνο αυτά τα χάπια είναι εξαιρετικά εθιστικά, αλλά σας παρέχουν επίσης αυτό το ψεύτικο αίσθημα ασφάλειας. Γι ‘αυτό χωρίς αυτά – είστε ένα πλήρες ζόμπι.

Κατάχρηση της Κάνναβης

Και πάλι, οι άνθρωποι κακοποιούν επίσης την κάνναβη. Όποιος λέει ότι η κάνναβη δεν είναι εθιστική, γελάει στο πρόσωπό σας. Το αντίθετο όμως είναι – οι παρενέργειες δεν είναι τόσο βλαπτικές όσο και τα downing παυσίπονα σε καθημερινή βάση. Είμαστε πάντα υπέρμαχοι της υπεύθυνης κατανάλωσης κάνναβης. Έχοντας κατά νου, σύμφωνα με την έρευνα για τα παυσίπονα είναι ασφαλές να πούμε ότι η ιατρική κάνναβη φαίνεται πάντα μια πιο βιώσιμη επιλογή, ειδικά σε σύγκριση με ΤΑ παυσίπονα.

Ανταλλαγή ενός εθισμού με ένα άλλο

Το πρόβλημα με τους ανθρώπους που αλλάζουν από ιατρική κάνναβη σε παυσίπονα είναι ότι αισθάνονται ότι έχουν ανακαλύψει το ιερό εναλλακτικό χάραγμα της ηρεμίας και της γαλήνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τείνουν να υπερβάλλουν υπερβολικά και απλά να ανταλλάξουν έναν εθισμό με έναν άλλο. Αυτό είναι σχεδόν λογικό, διότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε από το μούδιασμα που παρέχουν τα παυσίπονα σε εκείνη την γαλήνη που παρέχει η ιατρική κάνναβη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διευκολύνετε αυτή τη μετάβαση κάνοντας κάποια σωματική δραστηριότητα. Ναι, το διάβασες σωστά. Τριάντα λεπτά περπάτημα την ημέρα ή τζόγκινγκ, θα θέσει το μυαλό σας άνετα σε κάποιο βαθμό, ίσως αρκετό για να κάνει τη μετάβαση χωρίς να συντρίψει ολόκληρο το διαμέρισμά σας κατά την διαδικασία. Θα δώσει στο σώμα σας μια πολύ μικρή ώθηση που απαιτείται για να γίνει κουρασμένο σε κάποιο βαθμό.

Χρησιμοποιήστε το υπεύθυνα

Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι αυτό. Είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή να απολαύσετε το δώρο της φύσης την ιατρικής κάνναβη από ό, τι απλά να καταναλώνετε φάρμακα που σας δίνουν μόνο την ψευδαίσθηση της ανάκαμψης. Η κάνναβη δεν θα σας μετατρέψει σε ζόμπι αν το χρησιμοποιείτε υπεύθυνα. Θα εξακολουθείτε να είστε σε θέση να σκέφτεστε κανονικά υπό την επήρεια της κάνναβη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να την καταναλώσετε, από τα βρώσιμα έως και την εξάτμιση, η οποία είναι μακράν η πιο υγιεινή επιλογή.

 

 

Πηγές: blog.seedsman.com