Με χρόνια εμπειρίας, εργασίας και στενής συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους καλλιεργητές της ΗΠΑ, η FastBuds αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους τράπεζα σπόρων στην Ευρώπη.

Η Fast Buds ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να παρουσιάσει έναν πρωταρχικό στόχο: να παρουσιάσει στους ανθρώπους τη μοντέρνα και ανώτερη γενετική της αυτόματης άνθισης που έχει να προσφέρει η Καλιφόρνια και να την παρουσιάσει στους καλλιεργητές σε όλο τον πλανήτη.

Η FastBuds είναι παρούσα τόσο στην ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη. Εξασφαλίζουν ότι είναι στη μέση της βιομηχανίας σπόρων κάνναβης, οπότε η ύπαρξη σε αυτές τις περιοχές διασφαλίζει ότι μπορούν να προσφέρουν και να συνεχίσουν να καινοτομούν τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διατηρεί τις βιομηχανικές συνδέσεις στο Cali, έτσι ώστε να μπορούν να σας φέρουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει το Golden State στην αυτόματη άνθιση.

Η FastBuds επιλέγει προσεκτικά τη γενετική αυτόματης άνθισης που θεωρούν ότι είναι η πιο ελπιδοφόρα. Χρησιμοποιούν το καναδικό Ruderalis και έχουν κάνει μεγάλες προσπάθειες να το χρησιμοποιήσουν επιτυγχάνοντας πολύ υψηλά επίπεδα THC. Επιλέγοντας μόνο για τους πρωτογενείς, επιθυμητούς φαινοτύπους, η FastBuds πέτυχε επίσης υψηλής απόδοσης καλλιέργειες στα φυτά της.

Προσθέστε σε αυτό το γεγονός ότι έχουν επίσης επιλέξει τους θαυμάσια φωτεινούς, πολύχρωμους φαινοτύπους ενώ σταθεροποιούν στενά τα στελέχη έτσι ώστε οι πελάτες να έχουν μια αξέχαστη εμπειρία όχι μόνο από την κατανάλωσή τους αλλά και κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας. Η σειρά προϊόντων προσφέρει εξωτικά όμοια στελέχη που εμφανίζουν αποχρώσεις ροζ με τα πιο σκούρα μωβ όταν εκτίθενται σε χαμηλές θερμοκρασίες.