Διαφορές μεταξύ Kush και Haze

ο Kush και ο Haze ανήκουν στην οικογένεια της κάνναβης. Οι άνθρωποι καπνίζουν Kush και Haze για να πάρoυν κάποια επιπλέον ευχαρίστηση. Αυτά τα δύο χρησιμοποιούνται επίσης μερικές φορές για ιατρικούς σκοπούς. Αν και σπόροι κάνναβης Kush και Haze έχουν πολλές ομοιότητες, είναι διαφορετικά από πολλές απόψεις.

Που ανήκουν;

Το Kush ανήκει στο υποσύνολο «κάνναβη Indica» ενώ το Haze ανήκει στο υποσύνολο «cannabis Sativa».

Το Kush έχει τις ρίζες του στο Αφγανιστάν και εμφανίζεται ευρέως στο Πακιστάν, το Ιράν και τη βόρεια Ινδία. Το όνομα Kush προέρχεται από την οροσειρά Hindu Kush. Από την άλλη πλευρά, το Haze έχει τις ρίζες του στην κεντρική Καλιφόρνια και την Τζαμάικα.

Αν και τα δύο χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο, το Kush θεωρείται ότι είναι η καλύτερη έκδοση κάνναβης. Όταν εξετάζουμε τη γενετική, υπάρχει διαφορά μεταξύ του Kush και του Haze.

Όταν μιλάμε για το βότανο, το Haze είναι ψηλότερο από το Kush. Το Haze αυξάνεται ψηλότερα σε ύψος περίπου 20 ποδών και είναι πυκνό. Από την άλλη πλευρά, το Kush είναι μικρότερος στην εμφάνισή του και είναι επίσης λίγο θαμνώδες. Οι σπόροι καννάβης του Haze είναι μικροί αλλά είναι πολύ ισχυροί. Το Haze είναι γνωστό ότι έχει μια γλυκιά και ξινή γεύση. Από την άλλη πλευρά, το Kush έιναι σαν γκρέιπφρουτ.

σπόροι Haze εδώ

σπόροι Kush εδώ

Το Kush και το Haze είναι επίσης διαφορετικά ως προς την επίδρασή τους. Όταν συγκρίνουμε τα δύο, το Haze έχει πιο ισχυρή επίδραση από τον Kush.

Τόσο το Kush όσο και το Haze έρχονται σε πολλές ποικιλίες. Το Hindu Kush, το Purple Kush, το OG Kush και ο Master Kush είναι μερικές από τις παραλλαγές του Kush. Purple Haze, El Nino, Blue Pearl, Haze του Arjan είναι μερικές από τις ποικιλίες Haze.

 

 

Πηγή: www.differencebetween.net