A.M.S.

20.0057.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Swiss sativa x Swiss indica
Χρόνος άνθησης  9 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Εσωτερική Σοδειά: μέχρι και 700 γρ/m2
Εξωτερική Σοδειά: μέχρι και 800 γρ/φυτό
THC 19.05%
CBD 0.17%
40% Sativa / 60% Indica

Κωδικός προϊόντος: GH001 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

40% SATIVA – 60% INDICA
THC: 19.05% CBD: 0.17% CBN: 0.14%

ΓΕΝΕΤΙΚΑ

Swiss sativa x Swiss indica.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ισχυρό υψηλό, με καθαρή και πιο εσωστρεφή πλευρά.
Με πολύ ιδιαίτερη, γλυκιά και σύνθετη γεύση

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

9 εβδομάδες θα παραδώσει την μεγαλύτερη ποσότητα ρητίνης, αλλά οι εμπορικοί καλλιεργητές συγκομίζουν σε 8 εβδομάδες.
Απόδοση μέχρι 700 gr / m2.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ

Έτοιμο στα τέλη Σεπτεμβρίου (Βόρειο ημισφαίριο) με παραγωγή μέχρι 800 gr / φυτό.
Υψηλό φυτό, πολύ ανθεκτικό στη μούχλα, ιδανικό για υγρές περιοχές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ A.M.S.

Το AMS είναι ένα από τα πιο κλασικά στελέχη εξωτερικού χώρου από τον κατάλογο Green House Seeds. Έχει κερδίσει τη δημοτικότητά του λόγω της εξαιρετικής αντοχής του σε παράσιτα και μύκητες, τόσο πολύ που ονομάστηκε για αυτήν την ποιότητα: Anti Mold Strain Είναι αυτό που αντιπροσωπεύει το AMS, εκτός από ένα μικρό φόρο τιμής στην πόλη του Άμστερνταμ.

Είναι το αποτέλεσμα της διασταύρωσης δύο παλιών ελβετικών στελεχών που προσφέρθηκαν στον Arjan από έναν από τους μεγάλους φίλους του και το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο μείγμα μυρωδιάς βρύου-δάσους και γεύσεων ώριμων κόκκινων φρούτων όπως θα μύριζε μια παλιά μαρμελάδα , σε συνδυασμό με μερικά σκληρά μπουμπούκια.

Τα φυτά αναπτύσσουν μια όμορφη και στιβαρή δομή. Οι κόμβοι δεν θα τεντωθούν πάρα πολύ, αρκεί να παρέχουν στο φυτό καλή αντίσταση σε εξωτερικές επιθέσεις όπως ο άνεμος ή τα ζώα. Τα κλαδιά έχουν επίσης δυνατούς μίσχους για να συγκρατούν μερικά βαριά λουλούδια στο τέλος της σεζόν.

Τα άνθη είναι πυκνά, συμπαγή και καλυμμένα με όμορφη κολλώδη ρητίνη. Τα φύλλα έχουν μια όμορφη πιο σκούρα πράσινη απόχρωση σε σύγκριση με κάποια άλλα στελέχη. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό φυτό για stealth καλλιέργεια καθώς καμουφλάρεται πολύ καλά από άλλα φυτά.

Η μυρωδιά μπορεί να γίνει έντονη μέχρι το τέλος της ανθοφορίας. μια έντονη μυρωδιά από υπερώριμα κόκκινα φρούτα θα κυριαρχήσει στο δωμάτιο.

Τα αποτελέσματα του AMS είναι τέλεια για μια παραγωγική και δημιουργική μέρα εργασίας. Θα σας χτυπήσει γρήγορα και δυνατά, αλλά θα αφήσει το σώμα σας ενεργό, ώστε να μπορείτε να εκφραστείτε ή να συνεχίσετε τη δουλειά σας χωρίς να αισθάνεστε τα εφέ του καναπέ.

 

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

, ,

Sativa/Indica

THC

Είδος Σπόρου

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

A.M.S.

Προσθήκη στο καλάθι