Blue Dream Auto

11.0080.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Blue Dream Auto
Χρόνος άνθησης 9-11 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 450-600 gr/m2
Εξωτερική Σοδειά: 60-250 gr/φυτό
Ύψος: 70-110 cm
THC: Μέχρι και 22%
CBD: < 1%
75% Sativa / 25% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB003 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Blue Dream Auto

Το Blue Dream είναι υβρίδιο με κυρίαρχη τη Sativa, είναι ένα βασικό προϊόν στο σκηνικό της κάνναβης της δυτική ακτής των Η.Π.Α. Το πρωτότυπο ήταν μία διασταύρωση ανάμεσα στο Blueberry, δημοφιλές για την ανακούφιση του πόνου και σε ένα Haze, ο γενετικός κορμός για δεκάδες από τις κορυφαίες ποικιλίες Sativa.

Οι παραγωγοί της Fast Buds πήραν την αρχική ποικιλία και τη συνδύασαν με το δικό τους γενετικό υλικό για να δημιουργήσουν το Blue Dream’matic, μία παγκόσμιας κλάσης αυτόματη ποικιλία, η οποία έχει τη μυρωδιά και τη γεύση της πρωτότυπης, αλλά με μία πρόσθετη ενίσχυση από εσπεριδοειδή.

Έχουμε βελτιώσει μόνο την αρχική γενετική, αυτή η δημιουργία αυτόματης άνθησης του 2017 παραμένει πιστή στο κλασικό Blue Dream, με υψηλό ποσοστό THC, χαμηλό CBD, δίνοντας γλυκές γήινες νότες από το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης, στις οποίες προστίθεται αργότερα μία οξεία μυρωδιά από μούρα.

Κουβαλάει, επίσης, ένα εσπεριδοειδούς άρωμα, το οποίο είναι το μυστικό για την υπερφορτωμένη επίδρασή του.Μεγάλοι, επιμήκεις, πυκνοί παπάδες είναι η υπογραφή αυτής της ποικιλίας, η οποία απλώνει πλατιά και μακρυά κλαδιά – κάτι σαν γιγάντιος θάμνος, παρά δέντρο και η απόδοση του Blue Dream’Matic μπορεί να φτάσει τα 300 γρ/φυτό μέσα σε 9 βδομάδες.

Γεύση:Το μυστικό του Blue Dream’Matic είναι ένα συστατικό που ονομάζεται Limonene. Όχι μόνο αυτό το τερπένιο δίνει στο στέλεχος μια θαυμάσια εσπεριδοειδή γεύση και οσμή που δεν είχε το αρχικό, αλλά ενισχύει επίσης τα αποτελέσματα που παίρνετε από το κάπνισμα. Οι ποικιλίες που περιέχουν υψηλό ποσοστό Limonene όπως το στέλεχος Blue Dream’Matic προσφέρουν χαλαρές εμπειρίες με αυξημένες διαθέσεις και πολύ λίγη καταστολή.Όταν λοιπόν συνδυάζονται οι νότες εσπεριδοειδών με τους γήινους τόνους μούρων της αρχικής ποικιλίας και στην τελική γεύση προστίθενται ίχνη πεύκου ή κέδρου και μία στυφή γλυκάδα, το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό και θα σας αφήσει με ένα ελαφρώς ξερό στόμα, καθώς οι καταπραϋντικές και ευτυχισμένες δονήσεις  θα αρχίσουν να σας πιάνουν.

Επίδραση:Ένα από τα πιο διεγερτικά στελέχη μας προς πώληση. Το BDM είναι ένα μείγμα sativa – indica (μέχρι 75% sativa) που δίνει έντονη κεφαλή ψηλά, πριν βυθιστεί σε ένα χαλαρωτικό σώμα υψηλό – ιδανικό για απογευματινές διαδρομές. Δεν δεν θα σε κλειδώσει στον καναπέ.

Καλλιέργεια:Οι σπόροι Blue Dream’Matic μεγαλώνουν, σαν όνειρο. Τείνει να ωριμάσει γρήγορα, με τα φυτά να είναι έτοιμα ήδη από εννέα εβδομάδες. Τείνει να ωριμάζει γρήγορα, με τα φυτά του να είναι έτοιμα μέσα σε 9 βδομάδες. Διψάει πολύ και έχει αδηφάγα όρεξη, γι’αυτό μη τσιγκουνευόσαστε το νερό, αλλά δείξτε προσοχή στην παροχή των θρεπτικών συστατικών. Είτε καλλιεργείτε εσωτερικά, είτε εξωτερικά με τη σωστή μίξη νερού και λιπάσματος, η παραγωγή θα είναι εκρηκτική, δίνοντάς σας ένα πυκνό θάμνο από κολλώδεις παπάδες και με ένα άρωμα από πορτοκάλια και μούρα.Συστήνεται το λύγισμα (LST) των κλαδιών προς τα έξω, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη συνοχή σε όλα τα σημεία που βρίσκονται τα άνθη. Συνήθως τελειώνει σε 9 βδομάδες, αλλά κάποια φαινότυπο φτάνουν και τις 11 βδομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο τάισμα, γι’αυτό και προτείνεται η χρήση περίπου του ενός τετάρτου από την ποσότητα που υποδεικνύουν οι οδηγίες κάθε λιπάσματος.

Φαρμακευτικές ιδιότητες: Γλαύκωμα, Ναυτία, Επιληψία, Πολλαπλή σκλήρυνση, Πόνοι στην πλάτη, PMS, Αρθρίτιδα, Έρπης, Ρευματισμοί, Δρεπανοκυτταρική αναιμία, Αποχρεμπτικό, Στρες, Ημικρανίες, AIDS, Όγκοι, Άσθμα

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
blue dreammatic v2

Blue Dream Auto

Προσθήκη στο καλάθι