G14 Auto

9.0070.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
G13 auto
Χρόνος άνθησης 9-10 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 400-500 γρ/m2
Εξωτερική Σοδειά: 50-250 γρ/φυτό
Ύψος: 60-110 cm
THC: Μέχρι και 21%
CBD: < 1%
30% Sativa / 70% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB009 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

G14 Auto

Το G14 Auto είναι το πιο σταθερό στέλεχος στον κατάλογό μας. Αναπαράγεται από τους βοτανολόγους μας από το θρυλικό G13 και διασταυρώνεται με τη γενετική μαγεία της αυτόματης άνθισης της Fast Buds, το G14 είναι ένα αξιοσημείωτο στέλεχος που μπορεί να καλλιεργηθεί σε όλες τις συνθήκες, τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Κατά την αναπαραγωγή, εστιάσαμε στην προσπάθεια βελτίωσης της αρχικής γραμμής Lowryder διατηρώντας ταυτόχρονα τις καλύτερες ποιότητάς της: γρήγορους χρόνους άνθισης και μια συμπαγή μορφή ιδανική για διακριτική ανάπτυξη. Ιδανικό για αστική κηπουρική, το G14 προσαρμόζεται καλά στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων και στις βεράντες. Μπορεί ακόμη και να αναπτυχθεί στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρά σας. Το G14 είναι ένας μαχητής και το δείχνει!

Γεύση:Πλούσιο, γλυκό εσπεριδοειδές και άρωμα ξύλου

Επιδράσεις: Η κληρονομιά του G13 περιβάλλεται από μυστήριο. Ο θρύλος λέει ότι η CIA δημιούργησε αυτή τη μυθική ποικιλία στο Πανεπιστήμιο του Μισισίπι, όπου η κυβέρνηση των ΗΠΑ καλλιεργούσε όλη την κάνναβη εκεί εδώ και δεκαετίες. Δυστυχώς, γνωρίζουμε σήμερα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Ωστόσο, το G14 (και, στην πραγματικότητα, όλα τα αυτοφυή στελέχη) μπορείς να εντοπίσεις την γενετική τους προέλευση πίσω στο μη-τόσο-παράνομο αμερικανικό εργαστήριο.

Είμαστε υπερήφανοι για να καταστήσουμε αυτόν τον αστικό μύθο πραγματικότητα. Η χαλάρωση είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα του G14. Είναι ένα στέλεχος για όλη την ημέρα τέλειο για να χαλαρώσετε μετά την εργασία. Τα αποτελέσματα είναι τόσο ήρεμο που ένα μέλος της ομάδας Fast Buds το έδωσε το παρατσούκλι το “στέλεχος της ειρήνης”. Η χαλάρωση όμως σπάνια θα γυρίσει σε νάρκωση, σε κόλλημα στον καναπέ, αλλά αντιθέτων θεωρείται κατάλληλη και για κοινωνικές συναναστροφές.

Καλλιέργεια: Ασχέτος τον καιρό και το παραμελημένο πότισμα, οι σπόροι G14 είναι η ιδανική επιλογή για αρχάριους. Το στέλεχος G14 είναι ένα Indica κυρίαρχο υβρίδιο, το αποτέλεσμα της διασταυρωσης δύο στελεχών του Lowryder με το G13 Hash. Είναι έτοιμο για συγκομιδή μόλις 9 εβδομάδες μετά τη βλάστηση. Με την απελευθέρωσή τους, Οι καλλιεργητές ξαφνιάζονται από το πως ένα τόσο κοντό και γεροδεμένο φυτό μπορεί να παράγει τόσους παπάδες όσους αυτό της αυτόματης άνθησης. Μετά την βλάστηση, ξεπετιέται γρήγορα και αρχίζει να ανθίζει γύρω από την τέταρτη εβδομάδα. Η απόδοση του G13 είναι εξαιρετική, προσφέρει 400-500 g / m2 εσωτερικά (1,2 λίβρες ανά φως) και 70 έως 250 γραμμάρια ανά μονάδα εξωτερικού χώρου (2,4 – 9 oz) .

Αυτή η αποτελεσματικότητα είναι κατάλληλη τόσο για τους ερασιτέχνες όσο και για τους ειδικούς καλλιεργητές που επιθυμούν να αναπτύξουν το είδος με υψηλό ποσοστό επιτυχίας και παραδειγματικές επιδόσεις. Σε όλη την ανάπτυξή του, θα μυρίσετε μια έντονη μυρωδιά εσπεριδοειδών, ώριμων φρούτων και ξύλου. Κατά τη στιγμή της συγκομιδής, το άρωμά του εντείνεται και μοιάζει με αυτό ενός ακόμα θρυλικού προγόνου – το μαροκινό χασίς. Με περιεκτικότητα σε THC όχι μικρότερη από 18% συνοδευόμενη από 0,9% CBD, θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα γρήγορα. Δεν θέλετε να χάσετε το Fast Buds ‘G14. υποσχόμαστε ότι θα είναι αγάπη με την πρώτη ματιά.

Φαρμακευτικές ιδιότητες: Γλαύκωμα, Ναυτία, Επιληψία, Πολλαπλή σκλήρυνση, Πόνοι στην πλάτη, PMS, Αρθρίτιδα, Έρπης, Ρευματισμοί, Δρεπανοκυτταρική αναιμία, Αποχρεμπτικό, Στρες, Ημικρανίες, AIDS, Όγκοι, Άσθμα

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
G14 Auto fastbuds

G14 Auto

Προσθήκη στο καλάθι