Hindu Kush Auto

17.5050.00

Εσωτερικής/Εξωτερικής Καλλιέργειας
Hindu Kush x Ruderalis
Χρόνος άνθησης 45-50 ημέρες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Σοδειά: Μεσαία απόδοση
Ύψος: Μικρό Ύψος
90% Indica / 10% Sativa

Κωδικός προϊόντος: SS010 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Hindu Kush + Μια ευνοημένη ποικιλία ruderalis

Το Hindu Kush πάντα ανταμείβει τους καλλιεργητές όλων των επιπέδων εμπειρίας με το αξιόπιστο μοτίβο ανάπτυξής της και αυτή η νέα αυτόματη έκφραση απλώς έκανε την παραγωγή επιτυχημένων συγκομιδών δείκτη κορυφαίας ποιότητας ακόμη ευκολότερη. Ένα αγνό στέλεχος indica, Hindu Kush αναπαρήχθη, και έχει διατηρηθεί προσεκτικά, στο δικό του pool γονιδίων. Μια ευνοημένη ποικιλία ruderalis έχει τώρα συνδυαστεί με το πρωτότυπο για να δημιουργήσει Hindu Kush Automatic.

Η πραγματική ευχαρίστηση των αυτόματων στελεχών έγκειται στις ανάγκες τους για μη καλλιέργεια, χαμηλής συντήρησης. Οι καλλιεργητές φαρμακευτικής κάνναβης θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα πόση λιγότερη εργασία και προσπάθεια χρειάζονται για να έχουν μεγάλα αποτελέσματα. Το κανονικό Hindu Kush είναι ένα στέλεχος που συνιστάται για αρχάριους επειδή έχει ένα σύντομο χρόνο ανθοφορίας και είναι εύκολο να τον ελέγξει, καθώς είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αναπηδήσει από τα βασικά λάθη ανάπτυξης.

Το Hindu Kush Automatic ακόμα πιο ισχυρό.

Δεν υπάρχει λόγος να εντοπίζετε και να απομακρύνετε τους άνδρες, χωρίς φόβο ότι θα επικονιάσουν τα υπόλοιπα φυτά σας εάν χάσετε ένα. Αυτοί οι σπόροι κάνναβης εκτρέφονται σε όλα τα λουλούδια ως θηλυκά. Και δεν χρειάζεται να αλλάξετε τους κύκλους φωτισμού ή ακόμα και να ανησυχείτε για τη φωτορύπανση! Αυτή η αυτοφυλοκεντρική έκφραση του Hindu Kush εκμεταλλεύεται πλήρως το συστατικό του ruderalis για να αρχίσει να ανθίζει όταν τα φυτά αναπτύξουν τα πρώτα τους λίγα σύνολα φύλλων.

Ανυπομονώ για έναν ανθισμένο χρόνο μόλις λίγων εβδομάδων, καθιστώντας δυνατή την παραγωγή πολλαπλών καλλιεργειών ετησίως στον ίδιο χώρο καλλιέργειας.Οι γεύσεις του Hindu Kush Automatic είναι πολύ παρόμοιες με αυτές του πρωτότυπου. Οι γήινες νότες των στελεχών που είναι εγγενείς σε αυτή την ορεινή περιοχή των συνόρων είναι πολύ εμφανείς και μπορεί να ανιχνευθεί και η γλυκιά πείνα των χάρες. Υπάρχουν σημειώσεις από σανταλόξυλο και θυμίαμα, αν και δεν είναι συντριπτικές, δίνοντας μια ευχάριστη γλυκύτητα στις κλασσικές γευστικές γεύσεις. Με μερικά φυτά, μπορεί να ανιχνευθεί ένας απόγονος πεύκου.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης δεν υπάρχει πολύ μυρωδιά από τα φυτά. Καθώς αρχίζουν να λουλουδιών, αυτό θα αλλάξει. Η μυρωδιά παραμένει αρκετά λεπτή μέχρι τα τελικά στάδια της ανθοφορίας, ωστόσο. Μόλις θεραπευτεί, η γεύση και το άρωμα των πυκνών, στενών παπάδων ανθίζει σε μια βαθύτερη και πολύ πιό πικάντικη εκδοχή της αρχικής μυρωδιάς.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Ποσότητα

, ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
hindu kush autoflowering sensi seeds

Hindu Kush Auto

Προσθήκη στο καλάθι