LSD-25 Auto

(1 αξιολόγηση πελάτη)

11.0080.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
LSD Auto
Χρόνος άνθησης 9-10 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 400-500 gr/m2
Εξωτερική Σοδειά: 50-250 gr/φυτό
Ύψος: 70-120 cm
THC: Μέχρι και 21%
CBD: < 1%
35% Sativa / 65% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB012 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Η διασταύρωση της γενετικής μας με το θρυλικό στέλεχος LSD δεν ήταν εύκολη υπόθεση.

Μετά από χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, βρήκαμε τελικά το τέλειο μείγμα για να φέρουμε στους οπαδούς μας. Οι σπόροι LSD-25 παράγουν μπουμπούκια υψηλά σε TCH, με χαμηλά CBD,με όλα τα χαρακτηριστικά τριπαρίσματος της αρχικής ποικιλίας, αλλά με την προσθήκη της μοβ απόχρωσης που το καθιστά το κόσμημα του καταλόγου των FastBuds.

Γεύση: Ντίζελ και καπνιστό ξύλο, Αυτές οι σκληρότερες γεύσεις θα μαλακώσουν με το κατάλληλο κουράρισμα και θα προσφέρουν μία πλούσια και γεμάτη γεύση.

Επιδράσεις: Μην κάνετε λάθος, το στέλεχος LSD-25 είναι ένα βαρύ Indica κυρίαρχο υβρίδιο, σε διαφορά με το όνομά του. Το  σωματικό υψηλό θα σας χτυπήσει πρώτα, αλλά σιγά-σιγά, η sativa θα επηρέασε την ψυχεδελική επέκταση του μυαλού και των σκέψεων. Αρκετά καπνός και μικρά οπτικά εφέ θα αναγγελθούν. Όλα αυτά τα αποτελέσματα φαίνονται να διαρκούν λίγο περισσότερο από τα περισσότερα στελέχη, επομένως, ακόμα κι αν είστε ο βασιλιάς της THC, σας συνιστούμε λίγο προσοχή.

Καλλιέργεια: Το LSD-25 είναι εύκολο να αναπτυχθεί και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή ή φροντίδα, καθιστώντας αυτό μια μεγάλη ποικιλία για τους αρχάριους καλλιεργητές. Συγχωρήσει την απειρία και τα λάθη και θα σας προσφέρει ένα υπέροχο μοβ μπουκέτο στο τέλος. Η σταθερή γενετική σημαίνει ότι θα αντέξει τις αυξομειώσεις του pH, τις αλλαγές στο φωτισμό, τις υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες και το ανάκατο πρόγραμμα διατροφής.

Το μόνο πράγμα που χρειάζεται το LSD-25 είναι το νερό, είτε το μεγαλώνετε σε κόκο, είτε σε υδροπονία ή στο χώμα.Τα φυτά φτάνουν τα 70 έως 120 εκατοστά σε ύψος (2,2 – 4 πόδια). Η απόδοση LSD-25 θα μπορεί να αυξηθεί με την εκπαίδευση, δημιουργώντας συμπαγή κλαδιά, τα οποία θα σχηματίσουν μαζικά παπάδες όταν δεθούν προς τα κάτω. Μονό οκτώ εβδομάδες χρειάζονται από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή το LSD-25 για τη συγκομιδή, κάνοντας το λουλούδι ένα από τις γρηγορότερα της Fast Buds.

Όπως φαίνεται σε όλα τα στελέχη προς πώληση στον κατάλογό μας, το LSD-25 είναι καλό για υπαίθρια καλλιέργεια, σε θερμοκήπια και σε εσωτερικούς χώρους. Ανέχεται τις δυσμενείς συνθήκες του εδάφους. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο αυτό είναι το προσωπικό αγαπημένο της ομάδας μας και ελπίζουμε να είναι και δικός σας!

Φαρμακευτικές ιδιότητες: Γλαύκωμα, Ναυτία, Επιληψία, Πολλαπλή σκλήρυνση, Πόνοι στην πλάτη, PMS, Αρθρίτιδα, Έρπης, Ρευματισμοί, Δρεπανοκυτταρική αναιμία, Αποχρεμπτικό, Στρες, Ημικρανίες, AIDS, Όγκοι, Άσθμα

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

1 κριτική για LSD-25 Auto

  1. Ανδρεας

    Κατάλληλο βότανο για πάρτυ

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
LSD 25 Auto fastbuds

LSD-25 Auto

Προσθήκη στο καλάθι