Power Flower

8.0055.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
South African Sativas x Indica
Χρόνος άνθησης 8-9 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Εσωτερική Σοδειά: 500-550 γρ/m2
Εξωτερική Σοδειά: 500-550 γρ/φυτό
Εσωτερικό Ύψος: 80-120 cm
Εξωτερικό Ύψος: 160-200 cm
THC: 19%
CBD: Μέτριο
12% Indica / 88% Sativa

Κωδικός προϊόντος: RQ007 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Μια αναδημιουργία του νοτιοαφρικάνικου Power Plant

Κατά την δεκαετία του 90, μια ομάδα παθιασμένων Ολλανδών καλλιεργητών ταξίδεψαν στη Νότια Αφρική για να συλλέξουν γονίδια με σκοπό να τα προσθέσουν στην συλλογή τους. Αξιοποιώντας αποκλειστικά τα γονίδια αυτά κατάφεραν να δημιουργήσουν μια σχεδόν καθαρή ποικιλία Sativa (12% Indica). Αυτό το φυτό κάνναβης κατέληξε να κυριαρχεί στα περισσότερα coffeeshops του Άμστερνταμ έως και σήμερα, γνωστό ως Power Plant.

Το δικό μας Power Flower είναι μία προσπάθεια αναδημιουργίας μιας ποικιλίας που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των πιο δημοφιλών ποικιλιών Άμστερνταμ. Αυτό το θηλυκοποιημένο φυτό κυμαίνεται μεταξύ 1-1,5 μέτρου σε εσωτερικό χώρο, φτάνοντας έως και τα 2 μέτρα σε εξωτερικό χώρο. Προτιμά το ζεστό κλίμα, όπως αυτό της Καλιφόρνιας ή της Ιταλίας αλλά μπορεί να καλλιεργηθεί και στην Νότια Γαλλία και Γερμανία. Τα νοτιότερα κλίματα δεν ενδείκνυνται για την καλλιέργεια αυτής της ποικιλίας.

Απόδοση και ανάπτυξη

Το Power Plant ήταν η πρώτη εμπορική καλλιέργεια μεγάλης απόδοσης και είμαστε περήφανοι για το γεγονός οτι το Power Flower είναι το ίδιο αποδοτικό. Οι καλλιεργητές μπορούν να αναμένουν από 65-85 γραμμάρια ανά φυτό και έως 550 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο υπό φως ισχύος 600W. Εάν καλλιεργηθεί σε εξωτερικό χώρο μπορεί να αποδώσει πάνω από 500-550 γραμμάρια ανά φυτό, αλλά αυτό απαιτεί πολύ ήλιο και τροφή.

Με τόσο μεγάλη απόδοση σε μόνο 8 εβδομάδες, σε συνδυασμό με την σχετικά εύκολη καλλιέργεια του φυτού, το Power Flower αποτελεί άνετα έναν ισχυρό ανταγωνιστή στο εμπόριο. Τα πολλά ελαφριά, φουντωτά και πυκνά τμήματά του Power Flower, ευνοούν την καλλιέργεια του φυτού με την μέθοδο Screen of Green (SCOG) και Sea of Green (SOG). Η σχετικά εύκολη καλλιέργεια του συγκεκριμένου φυτού το καθιστά κατάλληλο και για αρχάριους καλλιεργητές οι οποίοι επιθυμούν η διαδικασία να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο απαιτητική.

Επιδράσεις

Το Power Flower αφήνει μια γεύση γλυκού και ξινού, όπως το λεμόνι ή το lime, σε συνδυασμό με διακριτική και φρέσκια γεύση πεύκου. Πέρα όμως από την ευχάριστη γεύση οι χρήστες απολαμβάνουν μια σταδιακή ευφορία και μια δυναμική, ενεργητική εμπειρία. Ο συνδυασμός της απολαυστικής χρήσης και της σχετικά εύκολης καλλιέργειας αυτών των γιγάντιων ανθών, εγγυάται ικανοποίηση αλλά και λαχτάρα για επανάληψη αυτής της μοναδικής εμπειρίας.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
power flower

Power Flower

Προσθήκη στο καλάθι