Purple Paro Valley

20.0038.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Paro Valley x Bhutan
Χρόνος άνθησης στα μέσα του Οκτωβρίου
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Ύψος: Μεσαίο – Ψηλό
THC: 8.7-11%
CBD: 0.14%
CBG: 0.2-0.5%
75% Sativa / 25% Indica

Κωδικός προϊόντος: MAN-04 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Purple Paro Valley

Το Purple Paro Valley αναπτύχθηκε από μια Sativa που προέρχεται από την κοιλάδα Paro στο δυτικό Μπουτάν σε υψόμετρο 2.500 μέτρων. Το θηλυκοποιημένο υβρίδιο είναι μόνο δύο γενιές που αφαιρούνται από τον άγριο βιότοπο. Σε αυτήν την περιοχή, το landrace έχει προσαρμοστεί στο σκληρό κλίμα των Ιμαλαΐων, με εκτεταμένα ξηρά ξόρκια, βροχή από μουσώνες και κρύους χειμώνες.

Το Purple Paro Valley (PPV) συνιστάται για καλλιέργεια σε βόρειο κλίμα όπου η υψηλή υγρασία αποτελεί ανησυχία. Με την υπερθέρμανση του πλανήτη καθιστώντας την υπαίθρια καλλιέργεια όλο και πιο απρόβλεπτη, αυτό το ανθεκτικό υβριδικό Landrace μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση.

Χάρη στην εξαιρετική ανθεκτικότητά του, μπορεί να αντιμετωπίσει χαμηλές θερμοκρασίες καλύτερα από τα περισσότερα σύγχρονα στελέχη κάνναβης. Με την πρώτη ματιά, τα ευέλικτα κλαδιά του φαίνονται κάπως εύθραυστα και χαλαρά. Αλλά η τοπική Paro Landrace μπορεί να αντέξει ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες.

Ως επί το πλείστον, το Purple Paro Valley έχει κληρονομήσει αυτό το χαρακτηριστικό.Τα φυτά είναι επίσης αρκετά θρεπτικά αποδοτικά.Σε πολύ δύσκολες τοποθεσίες ή σε μια εποχή με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες, το Purple Paro Valley είναι ίσως η μόνη αξιόπιστη επιλογή. Όπου άλλες ποικιλίες έχουν ήδη αποτύχει πριν, εξακολουθεί να υπάρχει ελπίδα με αυτό το ιδιαίτερο στέλεχος!

Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας τα περισσότερα φυτά αναπτύσσουν ένα νόστιμο πικάντικο και πράσινο λάιμ άρωμα. Το άρωμα εσπεριδοειδών / λάιμ είναι χαρακτηριστικό του Paro landrace. Αλλά υπάρχει ένας τύπος φυτού που ξεχωρίζει και την ονομάζουμε “κορίτσι καραμελών”, επειδή μυρίζει ακριβώς όπως γλυκό καραμέλα! Όταν θρυμματίζετε τους ξηρούς παπάδες, απελευθερώνουν ένα γλυκό μυρωδάτο άρωμα με ένα άγγιγμα φουντουκιού. Ο πράσινος φαινότυπος τείνει προς τη λεβάντα.

Το τερπένιο linalool είναι υπεύθυνο για το άρωμα λεβάντας και ενισχύει τα ηρεμιστικά, ενισχυτικά του ύπνου και συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου. Ορισμένα από τα μοβ φυτά μπορούν επίσης να μυρίζουν σαν μαύρο τσάι, αλλά ο καπνός αφήνει ακόμα μια φρέσκια, λεπτή επίγευση στην εκπνοή.

Το έλαιο hash PPV έχει το φρέσκο, γλυκό, βαλσαμικό άρωμα του ξύλου κέδρου των Ιμαλαΐων και έχει δοκιμαστεί σε 27,5% THC. Το υψηλό είναι κυρίως χαλαρωτικό ή λιθαργικό. Είναι κατάλληλο για την βοήθημα ύπνου, μεγάλη για την ανακούφιση της υπερκινητικότητας και της νευρικότητας.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Purple Paro Valley

Purple Paro Valley

Προσθήκη στο καλάθι