Six Shooter Auto

11.0080.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Six Shooter Auto
Χρόνος άνθησης 10 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 500-650 gr/m2
Εξωτερική Σοδειά: 70-350 gr/φυτό
Ύψος: 100-140 cm
THC: Μέχρι και 23%
CBD: < 1%
70% Sativa / 30% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB016 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Six Shooter Auto

Δώσαμε στους καλλιεργητές των Fast Bud έναν στόχο να κυνηγήσουν: να δημιουργήσουν την πιο παραγωγική ποικιλία χρησιμοποιώντας το γενετικό υλικό αυτόματης άνθισης που διαθέτουμε. Το αποτέλεσμα είναι μία από τις πιο γενναιόδωρες ποικιλίες που υπάρχουν.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το Six Shooter, ένα υπερ-παραγωγικό υβρίδιο με κυρίαρχη τη sativa που προσφέρει από τις πιο μεγάλες σοδειές που είναι δυνατό να επιτευχθούν από ποικιλίες αυτόματης άνθισης.Δίνει, επίσης, ένα πολύ γερό χτύπημα. Η ορατή ρητίνη που καλύπτει κάθε πόντο από τους παπάδες του Six Shooter σε προειδοποιεί για το τι σε περιμένει. Δεν είναι απλώς ένα ακόμη καλό φυτό αυτόματης άνθισης. Είναι μία ποικιλία ναυαρχίδα και οι Fast Buds είναι υπερήφανοι για τους καλλιεργητές τους που δημιούργησαν αυτή την πρωτότυπη ποικιλία, η οποία μπορεί να σταθεί αντιμέτωπη ενάντια σε οποιαδήποτε άλλη υπάρχει στην αγορά.

Γεύση: Ελκυστικό άρωμα βοτάνου και γεύση εσπεριδοειδών-πεύκου, με απαλό καπνό που περιέχει νότες πιπεριού.

Επιδράσεις: Κάθε ρουφηξιά του Six Shooter χτυπάει κατευθείαν στο κέντρο του στόχου. Ούτε το να “πετάξετε” στην πρώτη θέση με το Mexican Airlines δε μπορεί να συγκριθεί με το “οπλοστάσιο” από παπάδες του Six Shooter. Η επίδραση είναι τόσο ξαφνική και έντονη σαν μονομαχία στην Άγρια Δύση.Αρχικά η επίδραση είναι αυτή η κλασική της sativa, ένα εγκεφαλικό ανέβασμα που θα σας γεμίσει με ενέργεια.

Εν τέλει, η διέγερση αρχίζει να ξεθωριάζει και θα μείνετε με ένα καθαρό κεφάλι, αλλά και με ένα τόσο ευχάριστο σωματικό άκουσμα Indica, το οποίο θα διαρκέσει για αρκετές ώρες. Αν πιστεύετε ότι έχετε υψηλές αντοχές ώστε να τα βάλετε με το Six Shooter, τότε σας συμβουλεύουμε να το ξανασκεφτείτε, γιατί θα σας χτυπήσει σκληρά και αμείλικτα με τη δύναμή του.

Καλλιέργεια: Οι σπόροι του Six Shooter παράγουν από τα πιο μεγάλα φυτά (εξαιρείται το Tangie’Matic) του καταλόγου των Fast Buds, αλλά βρίσκονται σε ισοπαλία στην πρώτη θέση με τους σπόρους του Gorilla Glue για την παραγωγή της μεγαλύτερης σοδειάς. Φτάνει σε ύψος τα 100-140 εκατοστά και σχηματίζει μία βαριά, γεροδεμένη επιμήκη κεντρική κορυφή, η οποία περιβάλλεται από πλευρικές κορυφές μεσαίου μεγέθους.
Η ανθεκτική δομή των κλαδιών διατηρεί το σχήμα και την υποστήριξή της σε σχέση με τον κύριο κορμό και την κορυφή. Τα έντονα πράσινα φύλλα του φυτού είναι αραιά και παρουσιάζουν ένα στρογγυλεμένο σχήμα. Το υψηλό ποσοστό των παπάδων προς τα φύλλα καθιστούν τη διαδικασία του καθαρίσματος του φυτού μία ευχάριστα σύντομη διαδικασία. Η ανθοφορία αρχίζει 3-4 βδομάδες μετά την εμφάνιση των πρώτων φύλλων. Δεν είναι κάτι το συνηθισμένο για μία αυτόματη ποικιλία υψηλής παραγωγής να είναι έτοιμη για συγκομιδή σε 9 βδομάδες. Η τελική απόδοση φτάνει τα 500-750 γρ/φυτό.
Κατά το τέλος της άνθισης, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί επιλέχθηκε το όνομα Six Shooter για αυτή την ποικιλία. Οι πυκνοί της παπάδες που θυμίζουν σφαίρες μεγάλου διαμετρήματος, “λούζονται” με λευκά τριχίδια και περιέχουν ένα ποσοστό 21% σε THC με ένα χαμηλό σε CBD ποσοστό. Όταν καλλιεργείται εξωτερικά, αυτή η ποικιλία έχει συνήθως μικρότερο χρόνο αναμονής μέχρι τη συγκομιδή, όμως, με την ίδια δυναμική στην τελική απόδοση. Αυτός ο συνδυασμός είναι η καλύτερη επιλογή για μία σύντομη σοδειά.

Επιπρόσθετα, η ικανότητα προσαρμογής του Six Shooter σημαίνει ότι θα τα πάει το ίδιο καλά και σε εσωτερική καλλιέργεια.Συνολικά, δε θα “βρομίσει” όλο τον τόπο, αλλά η μυρωδιά που αναδύεται είναι αρκετή για να σας κάνει να σκεφτείτε την τοποθέτηση φίλτρου άνθρακα. Κατά το μέσο της ανθοφορίας, ένα λεπτό άρωμα εσπεριδοειδών που αναμειγνύεται με τόνους από λιβάνι θα σας αγκαλιάσει τη μύτη.

Φαρμακευτικές ιδιότητες: Γλαύκωμα, Ναυτία, Επιληψία, Πολλαπλή σκλήρυνση, Πόνοι στην πλάτη, PMS, Αρθρίτιδα, Έρπης, Ρευματισμοί, Δρεπανοκυτταρική αναιμία, Αποχρεμπτικό, Στρες, Ημικρανίες, AIDS, Όγκοι, Άσθμα

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
Six Shooter Auto fastbuds

Six Shooter Auto

Προσθήκη στο καλάθι