White Bhutanese

25.0048.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Wangdi Province x Bhutan
Χρόνος άνθησης στα τέλη Οκτωβρίου – Νοεμβρίου
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Ύψος: Ψηλό
THC: 12-13.8%
CBD: 0.16%
CBG: 0.5-0.8%
80% Sativa / 20% Indica

Κωδικός προϊόντος: MAN-05 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

White Bhutanese

Για πρώτη φορά η γενετική του Bhutanese landrace από αυτή τη μυστηριώδη και απομακρυσμένη περιοχή των Ιμαλαΐων μπορεί να γευθεί και να εξερευνηθεί! Το White Bhutanese προέρχεται από μητρικά φυτά που καλλιεργούνται από άγριο απόθεμα άγριων σπόρων. Τα μητρικά φυτά είναι απολύτως αυθεντικά και αμετάβλητα από τη στιγμή που συλλέχθηκαν αυτοί οι σπόροι στο φυσικό τους περιβάλλον.

Για να διευκολύνουμε την υπαίθρια καλλιέργεια και να προσφέρουμε ένα θηλυκό στέλεχος, υβριδοποιήσαμε τα μητρικά φυτά με έναν προσεκτικά επιλεγμένο δότη γύρης. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Bhutanese landrace έχουν διατηρηθεί, ενώ βελτιώνουν και τυποποιούν τη συνολική ποιότητα των ανθοφόρων παπάδων. Αυτή η ιδιαίτερη Sativa προέρχεται από την επαρχία Wangdi στο Κεντρικό Μπουτάν.

Αναπτύσσεται σε ημι-τροπικό κλίμα με δροσερούς χειμώνες σε υψόμετρο 1.300-2.000 μέτρων. Το White Bhutanes είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο στέλεχος με υψηλή αντίσταση μούχλας. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε τροπικά έως θερμά εύκρατα περιβάλλοντα.Οι καλλιεργητές σε περιοχές με σταθερή φωτοπερίοδο ή υψηλή υγρασία θα πρέπει να εξετάσουν ιδιαίτερα την ανάπτυξη αυτής της ποικιλίας.

Καθώς η συγκομιδή πλησιάζει μπορείτε να απολαύσετε μια εξωτική ποικιλία από μυρωδιές. Μπορεί να είναι ένα μίγμα από μπαχαρικά, λεμόνι, φρούτα, μέντα και ξηρούς καρπούς σε διάφορους συνδυασμούς. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να βρούμε μια κατάλληλη σύγκριση για αυτή τη σύνθετη αρωματική παλέτα. Το πιο κοντινό ήταν τα τυπικά ινδικά γλυκά ή «μίθια» φτιαγμένα από κάσιους, φιστίκια, κάρδαμο κλπ. Μόλις το νόστιμο βότανο στεγνώσει και θεραπευτεί, το άρωμα ωριμάζει σε μια μοναδική σύνθεση που αντικατοπτρίζει το περιβάλλον που αναπτύσσονται τα φυτά, αλλά το λεμόνι και το μέντα παραμένει τυπικό.

Το υψηλό έχει μια απαλή είσοδο με διαρκή αποτέλεσμα. Είναι μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη δύναμη και την καθημερινή ευχαρίστηση. Αυτό το βότανο είναι ιδανικό για τη συγκέντρωση και τα δημιουργικά έργα, επειδή δεν είναι επιρρεπής στο να διακόπτεται ο ειρμος των σκέψεών σας για να προκαλέσετε ξεχασμό. Οι επιδράσεις είναι κυρίως εγκεφαλικές, αλλά επίσης καταχωρούνται στο σώμα, με φυσική κατάσταση ηρεμίας στο τελευταίο τέταρτο του υψηλού που σας προσκαλεί να χαλαρώσετε.

Ωστόσο, αυτή είναι μια προσωρινή φάση και το buzz αφήνει πίσω από μια αναζωογονημένη κατάσταση διανοητικής σαφήνειας. Το σχετικά υψηλό περιεχόμενο CBG ενισχύει τις ιατρικές εφαρμογές αυτού του στελέχους, όπως για μέτρια ανακούφιση από τον πόνο, ως βοήθημα για τον ύπνο και θεραπεία για το γλαύκωμα.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

White Bhutanese

White Bhutanese

Προσθήκη στο καλάθι