White Magic

18.0035.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Democratic Republic of Congo
Χρόνος άνθησης στα τέλη Οκτωβρίου – Νοεμβρίου
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Ύψος: Ψηλό
THC: 11-13%
CBD: 0.16%
Sativa / Indica

Κωδικός προϊόντος: MAN-06 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

White Magic

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς μαριχουάνας στην Αφρική, όμως η γενετική είναι σπάνια διαθέσιμη εκτός της χώρας. Με το εύκολο να αναπτυχθεί το θηλυκοποιημένο υβρίδιο, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από αυτή την ειδική ισημερινή Sativa. Το White Magic είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο στέλεχος με υψηλή αντίσταση μούχλας. Μπορεί να καλλιεργηθεί σε τροπικά έως θερμά εύκρατα περιβάλλοντα.

Τα φυτά αντέχουν στη θερμότητα και έχουν δοκιμαστεί με τεσταριστεί μέχρι 48 ° C / 118 ° F σε θερμοκήπιο. Οι καλλιεργητές σε περιοχές με σταθερή φωτοπερίοδο ή υψηλή υγρασία θα πρέπει να εξετάσουν ιδιαίτερα την ανάπτυξη αυτής της ποικιλίας. Τα φυτά έχουν σχετικά μακρά internodes, τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψη όταν καλλιεργούνται σε δοχεία ή σε θερμοκήπιο. Η καθυστερημένη φύτευση και κλάδεμα συνιστάται εάν επιθυμείτε ένα μέτριο μέγεθος.

Σε ένα μεσογειακό ή ζεστό κλίμα, το ύψος των φυτών κυμαίνεται μεταξύ 1,70 και 2,10 μέτρων σε δοχεία, εάν φυτεύονται τον Ιούνιο (βόρειο ημισφαίριο) και αφήνονται χωρίς κόκαλα. Το White Magic ανταποκρίνεται καλά στο LST (εκπαίδευση χαμηλού στρες) και είναι γενικά εύκολο να αναπτυχθεί. Η κοπή των βλαστών απλοποιεί την φροντίδα των φυτών και αυξάνει την αντοχή των ανώτερων κλάδων.

Είναι απαραίτητο να υποστηριχθεί ή να εκπαιδευτεί η τεράστια πλευρική διακλάδωση. Αυτό το στέλεχος αναπτύσσεται καλά σε ποιοτικά φυτοκομικά εδάφη ποιότητας, αλλά απαιτεί επιπλέον τροφοδοτήσεις κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας, εάν καλλιεργούνται σε δοχεία. Πρέπει να παρέχονται επαρκείς θρεπτικές ουσίες στο σύνολο του κύκλου ζωής.

Η καθαρή έως ελαφρώς γαλακτώδης ρητίνη είναι τυπική μέχρι το τέλος. Κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας θα βρεθείτε σε μια γλυκιά μυρωδιά. Οι φρεσκοκομμένοι παπάδες μπορούν επίσης να εκπέμπουν μια πιπέρι μυρωδιά που είναι τόσο χαρακτηριστική των αφρικανικών στελεχών, αλλά αυτό τείνει να εξαφανιστεί αργότερα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το υψηλό είναι μια δημιουργική-πνευματική αφύπνιση με μια ηλεκτρική άκρη. Αυτό είναι ένα πολύ ενεργό buzz που σας αφήνει λειτουργικό και κίνητρο. Το προφίλ των κανναβινοειδών είναι όμορφα ισορροπημένο και σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα εγκεφαλικό ταξίδι Sativa χωρίς να ανησυχείτε για αρνητικές παρενέργειες όπως μια ασταθής καρδιά.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

White Magic

White Magic

Προσθήκη στο καλάθι