Το Critical (γνωστό και ως Critical +, Critical Mass) είναι μια ανανεωμένη έκδοση του κλασικού ‘Big Bud’ της δεκαετίας του ’90. Αυτό το εντυπωσιακό στέλεχος εκτιμάται τόσο από τους αρχάριους όσο και από τους ειδικούς καλλιεργητές για τις τεράστιες αποδόσεις, την υψηλή περιεκτικότητα σε THC και τη γεύσει μούρου. Ένα μακροχρόνιο φαβορί μεταξύ των εμπορικών καλλιεργητών, το Critical και τα υβρίδιά του κάνουν πολύ αποτελεσματική χρήση του χώρου και των πόρων.

Continue Reading…

(0)

Το White Widow είναι ένα από τα πιο διάσημα και πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στον πλανήτη. Εκτός από τον ίδιο τον καπνό, το White Widow είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές φυτό για τη διασταύρωση. Από τη δεκαετία του ενενήντα πολλοί διαφορετικοί τύποι έχουν διασταυρωθεί δημιουργώντας νέες ποικιλίες. εδώ σας έχουμε 10 προτάσεις αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε.
Continue Reading…

(0)

Τα στελέχη Haze είναι οι «Γίγαντες» των ειδών κάνναβης. Σχεδόν καθαρές γενετικές sativa και ένα εξαιρετικά ισχυρό αναζωογονητικό εγκεφαλικό υψηλό διακρίνουν τις ποικιλίες Haze. Για όσους προτιμούν να πετούν ψηλά, αντί να μένουν κολλημένοι στον καναπέ, το Haze είναι η επιλογή τους.
Continue Reading…

(0)