Ποικιλίες κάνναβης – Amnesia

Amnesia είναι το όνομα που έχει δοθεί σε πολλά στελέχη έχει καταγραφεί επίσημα ως μια διασταύρωση μεταξύ Bubblegum και Super Silver Haze.

Η χρήση του Amnesia έχει χαρακτηρίστει συχνά από απώλεια βραχυπρόθεσμης μνήμης, Το στέλεχος μπορεί να παράγει αυξημένη ενέργεια, η οποία ακολουθείται γενικά από ελαφριά χαλάρωση σώματος.

Τα στελέχη Amnesia συνιστώνται συνήθως σε άτομα που πάσχουν από συναισθηματικές διαταραχές,στρες και διαταραχές άγχους, καθώς το υψηλό Sativa είναι καλό για την ανύψωση της διάθεσης και την ανακούφιση από το στρες. Αυτό το στέλεχος είναι επίσης ευεργετικό για τα άτομα που πάσχουν από αϋπνία που σχετίζεται με το άγχος.

Για πολλά χρόνια, ήταν «μόνο κλώνος» και προσφέρθηκε από το Hy-Pro. Σχεδόν όλα τα άλλα φυτά του Amnesia είναι απόγονοι απο αυτό. Στα περισσότερα στελέχη κυριαρχή η Sativa και χρειάζονται περίπου 80 ημέρες για να ανθίσουν. Ορισμένα στελέχη αναπτύσσονται σε ύψος 180 εκατοστά. Πολλά από τα στελέχη συνιστώνται για την καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους, αλλά μερικά έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία και έξω. Τα στελέχη έχουν καταγράψει μετρήσεις THC μέχρι και 20%.

 

Στέλεχος:

 • Sativa

Πιθανή Γενεαλογία:

 • Bubblegum
 • Super Silver Haze.

Επίγευση:

 • Εσπεριδοειδές
 • Γήινη
 • Πικάντικη

 

Οι σπόροι Amnesia διατίθενται προς πώληση .

 • Amnesia

  Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας Amnesia Haze Χρόνος άνθησης 9 εβδομάδες Θηλυκοποιημένοι σπόροι Φωτοπεριόδου Σοδειά (Εσωτερική/Εξωτερική): 450/600 gr/m2 Ύψος (Εσωτερικό/Εξωτερικό): 80/200 cm THC: 21% 20% Indica / 80% Sativa
  23.0065.00
  Προσθήκη στο καλάθι
  Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
  Πρόσθεσε στην λίστα επιθυμιών
  23.0065.00
  3 Σπόροι 5 Σπόροι 10 Σπόροι

 

 

Πηγή: wikileaf.com, μετάφραση από Heaven Seeds

Views: (100)