Το Lemon Haze είναι ένα πολύ δημοφιλές Sativa υβρίδιο που έχει τόσο την δύναμη όσο και το ισχυρό άρωμά του από δύο τους γονείς του: είναι μια διασταύρωση μεταξύ του sativa Silver Haze και του πικάντικου Lemon Skunk. Με ένα αξιοσημείωτο προφίλ γεύσης εσπεριδοειδών και ένα μακράς διαρκείας, καλά ισορροπημένο υψηλό. Το εργαστήριο δοκιμών κάνναβης Analytical 360 κατατάσσει την ψυχοδραστικότητα του Lemon Haze σε ποσοστό μεταξύ 12% και 25%.

Τα φυτά Lemon Haze εντυπωσιάζουν με ένα ξεχωριστό σχήμα και υφή. Αυτοί οι παπάδες είναι μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους και προσκολλώνται σε περίπου σφαιρικά κομμάτια. Αν και τα φύλλα είναι πυκνά, έχουν μια κάπως κουρελιασμένη και χνουδωτή εμφάνιση.Το Lemon Haze έχει έντονο άρωμα εσπεριδοειδών, οι νότες λεμονιού είναι το κυρίαρχο άρωμα.

Το Lemon Haze λέγεται ότι προσφέρει ένα υψηλό που μπορεί να χρειαστεί αρκετά λεπτά για να αποκαλύψει πλήρως τα αποτελέσματά του. Αρχικά, οι καπνιστές μπορεί να πάρουν μια αλλαγή στην αντίληψή τους για εξωτερικά ερεθίσματα, με ορισμένα αξιοθέατα ή ήχους να πάρουν μια ψυχεδελική νέα διάσταση. Αυτή η αισθητηριακή παραμόρφωση συνοδεύεται από μια ξαφνική βελτίωση της διάθεσης, καθώς οποιοιδήποτε στρεσογόνοι παράγοντες παίρνουν πίσω κάθισμα στη θετική νοοτροπία αυτού του παπά. Η αύξηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας μπορεί να οδηγήσει στην τόνωση της συνομιλίας. αυτό το στέλεχος μπορεί επίσης να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα για εκείνους που είναι τόσο διατεθειμένοι. Εκτός από αυτά τα συναισθηματικά ανυψωτικά αποτελέσματα. Μια ισχυρή μαστούρα σώματος τελικά αναδύεται και γίνεται πιο έντονο το υψηλό. Αυτός ο συνδυασμός ψυχικών και σωματικών επιδράσεων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκτιμήσετε δραστηριότητες που αφορούν τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, όπως η άσκηση και κυρίως το σεξ. Καθώς αυξάνεται η δοσολογία, οι καπνιστές μπορεί να χάσουν το στοχαστικό, εγκεφαλικό υψηλό, να γίνουν πιο διαστημικοί και να αποσυνδεθούν από το περιβάλλον τους. Στην οπίσθια όψη του, το Lemon Haze θα σας αφήσει να λιώσετε στον καναπέ και να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί.

Το Lemon Haze μπορεί να έχει πολλές δυνατότητες για τους ασθενείς με ιατρική κάνναβη. Τα θετικά ψυχικά αποτελέσματά του μπορούν προσωρινά να αποσπάσουν από τα συμπτώματα του ήπιου έως μέτριου στρες και κατάθλιψης. Η αρχική αίσθηση εστίασης του στελέχους μπορεί επίσης να βοηθήσει τα άτομα με διαταραχές έλλειψης προσοχής να διατηρήσουν τη συγκέντρωση σε μεμονωμένα καθήκοντα. Από φυσική άποψη, αυτός ο παπάς μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου, είτε είναι προσωρινή είτε χρόνια και νευρική. Αν και τα εγκεφαλικά αποτελέσματα του Lemon Haze δεν θεωρούνται συνήθως υπερβολικά έντονα, όσοι είναι επιρρεπείς στον πανικό ή που έχουν χαμηλή ανοχή για την THC ενδεχομένως να θέλουν να καταναλώσουν αυτό το sativa με προσοχή.

Αρκετοί διαφορετικοί εμπορικοί καλλιεργητές έχουν σπόρους Lemon Haze διαθέσιμους προς πώληση στο διαδίκτυο. Μόλις ληφθεί, μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς χώρους ή έξω, αν και η επιτυχής υπαίθρια καλλιέργεια απαιτεί ημι-υγρό κλίμα με ημερήσιες θερμοκρασίες μεταξύ 72 και 80 βαθμών Φαρενάιτ. Όσοι μεγαλώνουν σε εσωτερικούς χώρους θα πρέπει να διατηρούν το ύψος αυτού του φυτού υπό έλεγχο με το κόψιμο των κλαδιών στα πρώτα στάδια της βλάστησης. Το Lemon Haze άνθιζη μέσα σε 8 έως 9 εβδομάδες όταν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους και είναι έτοιμο για συγκομιδή στις αρχές Οκτωβρίου όταν καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους. Προσφέρει μέτρια απόδοση περίπου 40 έως 44 γραμμάρια (ή 1,4 έως 1,6 ουγκιές) ανθών ανά τετραγωνικό πόδι φυτού.

Το Lemon Haze είναι ένα ιδανικό στέλεχος για όλους τους σκοπούς με ευχάριστο και δροσιστικό άρωμα.

Στέλεχος:

  • Sativa

Πιθανή Γενεαλογία:

  • Lemon Skunk
  • Silver Haze.

Επίγευση:

  • Λεμόνι
  • Εσπεριδοειδές
  • Γήινη