Κάνναβη Ruderalis

Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πολύ για το «ξεχασμένο» μέλος της οικογένειας κάνναβης γνωστό ως Cannabis Ruderalis. Σε αντίθεση με το Cannabis Indica και την Cannabis Sativa, tο Ruderalis στερείται τις ισχυρές ψυχοδραστικές ιδιότητες του και για αυτόν τον θεμελιώδη λόγο το Ruderalis αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Η κάνναβη Ruderalis είναι ένα φθτό που έχει προσαρμοστεί για ανθίζει σε ακραίες βόρειες κλιματολογικές περιοχές όπως η Βόρεια Ευρώπη, η Βόρεια Ρωσία και ο Καναδάς. Αυτές οι περιοχές έχουν βραχείες αυξανόμενες εποχές, μόλις 3 μήνες μισούς αξιοπρεπούς καιρού. Η κάνναβη indica / sativa απλά δεν μπορόυν να αυξηθούν σωστά σε αυτά τα ψυχρά κλίματα με σύντομα καλοκαίρια. Ωστόσο, η κάνναβη Ruderalis προσαρμόστηκε έξυπνα στην εξαιρετικά σύντομη καλλιεργητική περίοδο προσαρμόζοντας έναν αυτόματο κύκλο ανάπτυξης. Με μόνο ένα σύντομο καλοκαίρι για χρήση, τα φυτά Ruderalis βλασταίνουν και αμέσως θέτουν για έναν ξέφρενο κύκλο ανάπτυξης που τους επιτρέπει να μεγαλώνουν, λουλούδια και σπόρους σε μόλις 10 εβδομάδες. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για τον Cannabis Ruderalis να επιβιώσει.

Για πολλά χρόνια το Ruderalis ήταν μια άχρηστη περιέργεια στον κόσμο των φυτών. Στη συνέχεια, πριν από λίγα χρόνια οι καλλιεργιτές ήρθαν με την ιδέα να χρησιμοποιήσουν τον κύκλο ζωής 10 εβδομάδων του Cannabis Ruderalis και προσπάθησαν να το συνδυάσουν με την ισχύ των παραδοσιακών στελεχών Sativa και Indica. Το αποτέλεσμα ήταν ένας νέος τύπος κάνναβης που ανθούσε αυτόματα. Ένας σπόρος θα μπορούσε να φυτευτεί και 10 εβδομάδες αργότερα, ανεξάρτητα από το φωτισμό ή τις συνθήκες ανάπτυξης, το φυτό ήταν πλήρως ώριμο.

Η πρώτη γενιά στελεχών κάνναβης Indica / Sativa που διασταυρώθηκαν με την γενετική της Ruderalis ονομάστηκε «Αυτόματη».Τα Αυτόματα στελέχη αποτελούν επανάσταση για τους καλλιεργητές ιατρικής και ψυχαγωγικής κάνναβης. Δεν χρειάζονται συντήρηση, μεγαλώνουν σε περίπου 1 μέτρο (εύκολο να κρύβονται) και είναι έτοιμα σε μόλις 10 εβδομάδες. Ο καθένας τα μεγαλώνει.

Τα σύγχρονα Αυτόματα στελέχη βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με τα πρώτα που παράχθηκαν. Η ασυνεπής ανάπτυξη, τα προβλήματα hermie και τα προβλήματα έλλειψης δυνατοτήτων έχουν ξεπεραστεί.

Είναι ειρωνικό το γεγονός ότι η κάνναβη Ruderalis αγνοήθηκε για τόσο πολύ καιρό. Οι καλλιεργητές τώρα επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και την ανάπτυξη του Cannabis Ruderalis καθώς επέτρεψε να ανοίξει ένας νέος κλάδος της γενετικής της κάνναβης. Τα στελέχη του AutoFem είναι εύκολο να αναπτυχθούν, είναι εύκολο να παραμείνουν κρυμμένα στον κήπο σας και έχουν εξαιρετική ισχύ.

 

Πηγή: www.cannabisruderalis.com