Με τουλάχιστον 100 διαφορετικά τερπένια που έχουν εντοπιστεί στην κάνναβη, αυτές οι ειδικές ενώσεις σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας.

Με την πρώτη ματιά, τα τερπένια είναι οι οργανικές ενώσεις που ευθύνονται για τη μεγάλη ποικιλία αρωματικών γεύσεων και μυρωδιών στην κάνναβη.

Continue Reading…

(0)

Το Critical (γνωστό και ως Critical +, Critical Mass) είναι μια ανανεωμένη έκδοση του κλασικού ‘Big Bud’ της δεκαετίας του ’90. Αυτό το εντυπωσιακό στέλεχος εκτιμάται τόσο από τους αρχάριους όσο και από τους ειδικούς καλλιεργητές για τις τεράστιες αποδόσεις, την υψηλή περιεκτικότητα σε THC και τη γεύσει μούρου. Ένα μακροχρόνιο φαβορί μεταξύ των εμπορικών καλλιεργητών, το Critical και τα υβρίδιά του κάνουν πολύ αποτελεσματική χρήση του χώρου και των πόρων.

Continue Reading…

(0)

Το White Widow είναι ένα από τα πιο διάσημα και πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στον πλανήτη. Εκτός από τον ίδιο τον καπνό, το White Widow είναι επίσης ένα πολύ δημοφιλές φυτό για τη διασταύρωση. Από τη δεκαετία του ενενήντα πολλοί διαφορετικοί τύποι έχουν διασταυρωθεί δημιουργώντας νέες ποικιλίες. εδώ σας έχουμε 10 προτάσεις αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε.
Continue Reading…

(0)

Με χρόνια εμπειρίας, εργασίας και στενής συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους καλλιεργητές της ΗΠΑ, η FastBuds αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους τράπεζα σπόρων στην Ευρώπη. Continue Reading…

(0)

Στη δεκαετία του 1970, ο ιδρυτής της Dutch Passion, ο Henk van Dalen, άρχισε να συλλέγει και να εκτρέφει σπόρους κάνναβης που βρήκε στις πρώτες εισαγωγές ολλανδικής κάνναβης που έφθασαν από όλο τον κόσμο. Συνειδητοποίησε ότι ήταν δυνατό να καλλιεργήσεις τη δική σου κάνναβη και συχνά ήταν πολύ πιο ανώτερης ποιότητας από τη συχνά κακής ποιότητας από το εισαγόμενο προϊόν. Continue Reading…

(0)

Ήταν τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και ψηλά στην κορυφή των Ιμαλαΐων, με έντονο χιονισμένο δρόμο, μια μικρή ομάδα καλλιεργητών άρχισε να διασταυρώνει στελέχη κάνναβης προσεκτικά επιλεγμένα από κάθε γωνιά της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Οι άφθονες συγκομιδές των υβριδικών ποικιλιών sativa και indica διατηρούσε το πνεύμα της ομάδας ψηλά κατά τη διάρκεια ενός τριετούς ταξιδιού στα αγροτικά, ερημικά βουνά. Ένα μέλος αυτής της ταλαντούχου ομάδας θα συνέχιζε να δημιουργεί μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις παραγωγής σπόρων κάνναβης στον κόσμο. Αυτή η επιχείρηση είναι η Barney’s Farm και ο άνθρωπος που τα ξεκίνησε όλα είναι ο Derry. Continue Reading…

(0)

Τα στελέχη Haze είναι οι “Γίγαντες” των ειδών κάνναβης. Σχεδόν καθαρές γενετικές sativa και ένα εξαιρετικά ισχυρό αναζωογονητικό εγκεφαλικό υψηλό διακρίνουν τις ποικιλίες Haze. Για όσους προτιμούν να πετούν ψηλά, αντί να μένουν κολλημένοι στον καναπέ, το Haze είναι η επιλογή τους.
Continue Reading…

(0)

Το Lemon Haze είναι ένα πολύ δημοφιλές Sativa υβρίδιο που έχει τόσο την δύναμη όσο και το ισχυρό άρωμά του από δύο τους γονείς του: είναι μια διασταύρωση μεταξύ του sativa Silver Haze και του πικάντικου Lemon Skunk. Με ένα αξιοσημείωτο προφίλ γεύσης εσπεριδοειδών και ένα μακράς διαρκείας, καλά ισορροπημένο υψηλό. Το εργαστήριο δοκιμών κάνναβης Analytical 360 κατατάσσει την ψυχοδραστικότητα του Lemon Haze σε ποσοστό μεταξύ 12% και 25%.
Continue Reading…

(0)

Το OG Kush είναι ένα θρυλικό στέλεχος με ένα όνομα που έχει αναγνώριση ακόμη και έξω από τον κόσμο της κάνναβης. Παρά τη φήμη του, όμως, η ακριβής προέλευσή του παραμένει ένα μυστήριο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Chemdawg και του Hindu Kush. Continue Reading…

(0)