OG Kush ένα θρυλικό στέλεχος

Το OG Kush είναι ένα θρυλικό στέλεχος με ένα όνομα που έχει αναγνώριση ακόμη και έξω από τον κόσμο της κάνναβης. Παρά τη φήμη του, όμως, η ακριβής προέλευσή του παραμένει ένα μυστήριο. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι μια διασταύρωση μεταξύ του Chemdawg και του Hindu Kush. Είναι επίσης πιθανό ότι το OG Kush να προέκυψε από μη πιστοποιημένους σπόρους ως ξεχωριστό φαινότυπο κάποιου άλλου υπάρχοντος στελέχους. Το νόημα του ονόματός του αμφισβητείται επίσης,το “OG” έχει ειπωθεί “original gangster,” δίνοντας του την ιδιότητα ως “παλιάς σχολής” στέλεχος. “ocean grown,” λόγω της σχέσης με την ακτής της Καλιφόρνιας. Ένα μόνο πράγμα είναι σίγουρο για το OG Kush, ότι η σύνθεση του THC μετρήθηκε σταθερά μεταξύ 20% και 25%.

Το OG Kush έχει μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους παπάδες που έχουν πυκνή, indica δομή. Τα φύλλα είναι κιτρινωπό πράσινο, αν και ορισμένοι φαινοτύποι μπορούν να εμφανίσουν ίχνη μοβ. το τελευταίο χρώμα είναι αποτέλεσμα χρωστικών ανθοκυανίνης που ενεργοποιούνται από κρύο καιρό.

Το υψηλό από το OG Kush είναι πιο επικεντρωμένο στο κεφάλι από το σώμα. Αρχίζει με μια ξαφνική αιχμή που μπορεί να οδηγήσει τους χρήστες να αισθάνονται πιο επικεντρωμένοι στο περιβάλλον τους. οι ήχοι και τα χρώματα μπορεί να φαίνονται εντονότερα. Αυτή η αλλοίωση των αισθήσεων μπορεί σύντομα να δώσει τη θέση της σε μια γενική άνοδο στη διάθεση που εξελίσσεται προς την ευφορία. Η αύξηση της εστίασης δεν είναι τόσο εγκεφαλική όσο και με πιο καθαρές Sativa – οι καπνιστές δεν θα υποφέρουν από μια αποπροσανατολισμένη αίσθηση της ταχείας συσχέτισης σκέψης ή της “mindrace.” Ο συνδυασμός της ψυχικής διέγερσης και η βελτίωση της διάθεσης κάνει αυτό ένα μοναδικό κοινωνικό στέλεχος.

Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να ενισχυθούν οι δραστηριότητες που αφορούν το σώμα και το μυαλό, όπως τα βιντεοπαιχνίδια, η άσκηση, ακόμα και το σεξ. Το OG Kush έχει ιατρική εφαρμογή ως μέσο προσωρινής ανακούφισης του άγχους και της κατάθλιψης βοηθώντας τους χρήστες να ζουν αυτή τη στιγμή. Η αίσθηση εστίασής του μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για όσους πάσχουν από διαταραχές έλλειψης προσοχής. Μερικοί έχουν αναφέρει ανακούφιση από πονοκεφάλους και ημικρανίες με αυτό το στέλεχος επίσης. Όπως και με πολλές ποικιλίες sativa, το OG Kush έχει τη δυνατότητα να κάνει τους χρήστες να αισθάνονται παρανοϊκοί με υψηλότερες δόσεις.

Το OG Kush μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Η υπαίθρια καλλιέργεια απαιτεί σταθερές θερμοκρασίες γύρω στους 75 βαθμούς Φαρενάιτ. Η εσωτερική καλλιέργεια τείνει να είναι πιο βολική για πολλούς, καθώς τα φυτά είναι συνήθως μικρά και πυκνά, μεταξύ 2 και 3,5 πόδια.To OG Kush ανθίζη μέσα σε 9 εβδομάδες όταν καλλιεργείται σε εσωτερικούς χώρους, οι καλλιεργητές μπορούν να αναμένουν μέση απόδοση περίπου 45 γραμμαρίων ή 1,6 ουγκιές ανά τετραγωνικό πόδι.

Στέλεχος:

  • Sativa

Επίγευση:

  • Γήινη
  • ξυλώδης
  • πεύκο

Μερικά από τα OG Kush σπόρια διατίθενται προς πώληση από τις παρακάτω τράπεζες σπόρων.

Πηγή:  wikileaf.com, μετάφραση από Heaven Seeds