Amnesia Haze

10.0075.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Haze Hybrid x Original Haze male
Χρόνος άνθησης 10 – 11 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Φωτοπεριόδου
Εσωτερική Σοδειά: 600-650 γρ/m2
Εξωτερική Σοδειά: 650-700 γρ/φυτό
Εσωτερικό Ύψος: 80-140 cm
Εξωτερικό Ύψος: 175-210 cm
THC: 22%
CBD: Μέτριο
30% Indica / 70% Sativa

Κωδικός προϊόντος: RQ002 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Μια από τις καλύτερες ποικιλίες της RQS

Αφού έφτασαν τα γονίδια haze στην Ολλανδία και δημιουργήθηκαν μια σειρά από υβρίδια, ένας Αμερικάνος κάτοικος Ολλανδίας, δημιούργησε το Amnesia Haze, συνδυάζοντας ένα από τα παραπάνω υβρίδια με ένα αρσενικό που προήλθε από σπόρους Old School Haze. Ήμασταν πεπεισμένοι πως η συλλογή σπόρων μαριχουάνας που είχαμε θα ήταν ελλιπής χωρίς ένα από τα καλύτερα Hazes που έχουν δημιουργηθεί. Έτσι, λοιπόν, προμηθευτήκαμε Amnesia και φτιάξαμε θηλυκοποιημένους σπόρους.

Απόδοση και Ανάπτυξη

Πρόκειται για ένα φυτό που απαιτεί συντήρηση με το ύψος να φτάνει περίπου τα 120 εκατοστά. Μπορεί να φυτευτεί σε εξωτερικό χώρο αλλά απαιτεί ζεστό κλίμα όπως της Αυστραλίας, της Βόρειας Αφρικής και της Καλιφόρνιας. Ίσως όμως χρειαστεί και θερμοκήπιο λόγω της μεγάλης περιόδου ανθοφορίας του.

Η Amnesia Haze αποτελεί μια από τις πιο αποδοτικές ποικιλίες μας. Παράγει 70-80 γραμμάρια ανά φυτό και μέχρι 650+ γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, υπό φως ισχύος 600W. Σε εξωτερικό χώρο με πολύ ηλιοφάνεια, μπορεί να παράγει μέχρι και 700 γραμμάρια ανά φυτό. Θα πρέπει όμως να προσφέρετε ιδιαίτερη φροντίδα στο συγκεκριμένο φυτό καθώς είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο όσον αφορά στις καιρικές συνθήκες, στους απρόσκλητους επισκέπτες (ζιζάνια) και στην επαρκή παροχή νερού.

Το μόνο μειονέκτημα της Amnesia Haze είναι η αναμονή για την συγκομιδή (12 εβδομάδες). Όσοι καλλιεργούν για εμπορικούς λόγους ίσως να μην δώσουν ούτε μια ευκαιρία σε αυτό το φυτό, όμως οι πραγματικοί γνώστες της κάνναβης αντιλαμβάνονται πως η αναμονή αξίζει τον κόπο και με το παραπάνω. Η Amnesia Haze ανταποκρίνεται καλά τόσο στην υδροπονία όσο και στην κλασσική καλλιέργεια στο έδαφος αλλά και σε μεθόδους Sea/Screen of Green.

Μετά από 4 μήνες ανάπτυξης και 2 εβδομάδες αποξήρανσης και αφαίρεσης της υγρασίας, το Amnesia Haze είναι επιτέλους έτοιμο για να το απολαύσετε. Μετά από το πρώτο τσιγάρο ή bong, αναμφισβήτητα θα ικανοποιηθείτε στο έπακρο, ξεχνώντας την αναμονή. Η Amnesia Haze είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις καλύτερες ποικιλίες κάνναβης που διαθέτουμε.

Επίδραση

Κάθε τζούρα οδηγεί σε ολοένα και μεγαλύτερη ψυχεδέλεια, που πραγματικά σε ταξιδεύει μακριά. Έχει μια φρέσκια και φρουτώδη γεύση, όπως αναμένει κανείς από ένα Haze, δημιουργώντας μια απολαυστική εμπειρία για τον ουρανίσκο. Οι καπνιστές πρέπει να είναι ενήμεροι ότι πρόκειται για μια βαριά και ιδιαίτερα δυνατή ποικιλία, όπως μαρτυρά και το όνομα της. Είναι μια ποικιλία που έχει τη δύναμη να απενεργοποιήσει τον εγκέφαλο.

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
amnesia haze 1

Amnesia Haze

Προσθήκη στο καλάθι