Original Trainwreck Auto

9.0070.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Trainwreck Autoflowering
Χρόνος άνθησης 8-9 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 350-550 gr/m2
Εξωτερική Σοδειά: 60-150 gr/φυτό
Ύψος: 70-120 cm
THC: Έως 22%
CBD: < 1%
55% Sativa / 45% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB058 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Original Trainwreck Auto

Περιγραφή

Το Trainwreck Auto αναπτύσσει αρκετά παχιά άνθη (μπουμπούκια), πλούσια σε τριχίδια ανοιχτού κιτρινο-πορτοκαλί χρώματος που “αγκαλιάζουν” τους μεσαίου μεγέθους κάλυκες και δημιουργούν μια όμορφη χρωματική αντίθεση με τα ανοιχτοπράσινα nugs. Το φυτό έχει τη τάση να παράγει πυκνά άνθη (μπουμπούκια) που αναπτύσσονται στοιβαγμένα και από μακριά φαίνονται όλα μαζί ως ένα τεράστιο nug σε κάθε κλαδί. Η παραγωγή των τριχοτομήσεων είναι εντυπωσιακή, όπως εντυπωσιακά είναι και τα γλυκά nugs μέσα από τα οποία ξεπηδάνε μερικά πολύχρωμα φυλλαράκια. Εάν αγγίξεις τα άνθη, τα δάχτυλά σου θα γεμίσουν ρητίνη. Μόλις αρχίσεις την άλεση, θα σε συνεπάρει ευχάριστα το πολυσύνθετο δυνατό άρωμα με νότες λεμονιού και πεύκου με διακριτικές ξινές αρωματικές αποχρώσεις και πικαντικό υπόβαθρο.

Επήρεια καπνίσματος

Μετά από μερικές ρουφηξιές, θα νιώσεις μια πραγματικά χαλαρωτική και συνάμα διεγερτική ευφορία που θα σε βοηθήσει να νιώθεις καλά με όλους και όλα. Η ανεβαστική επήρεια διαρκεί πολύ και προάγει μια πολύ ήρεμη και επικεντρωμένη διανοητική κατάσταση. Η τέλεια επιλογή εάν επιθυμείς να χαλαρώσεις από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Η παρακινητική επήρεια σταδιακά θα μετατραπεί σε μια πιο τύπου Indica ευφορία που θα χαλαρώσει σε βάθος τους μύες σου και θα σε απαλλάξει γλυκά από τους σωματικούς πόνους, χωρίς να σε ναρκώσει πολύ. Εξαιρετικό για όσους επιθυμούν να παραμείνουν σε εγρήγορση το πρωί και έχουν την ανάγκη χαλάρωσης όταν τελειώσουν τη δουλειά τους ή το δύσκολο πρόγραμμά τους.

Εμφάνιση φυτού

Συγκαταλέγεται στα ψηλότερα φυτά του είδους. Το συγκεκριμένο φυτό αυτόματης ανθοφορίας μπορεί να φτάσει σε ύψος ακόμα και τα 120εκ. Γίνεται αρκετά συμπαγές και θαμνώδες. Αναπτύσσει πολλά παλαμοειδή σκουροπράσινα φύλλα και μερικά πλευρικά κλαδιά που μπορούν να φτάσουν το ύψος της κεντρικής cola. Χάρις στη Sativa κληρονομιά της, αυτή η ποικιλία εκτός από το μεγάλο ύψος της ξεχωρίζει και για την υψηλή παραγωγικότητά της. Συγκεκριμένα, η αναμενόμενη απόδοση παραγωγής (yields) κυμαίνεται μεταξύ 350-500gr/m2, κάνοντας αυτήν την ποικιλία εξαιρετική επιλογή για όσους καλλιεργητές κάνναβης ψάχνουν για εξελιγμένα υβρίδια της κλασικής ποικιλίας, τα οποία να παρουσιάζουν γρήγορη ανθοφορία και να χρειάζονται ελάχιστη προσοχή και συντήρηση.

Γεύση

Αυτό το στέλεχος προσφέρει ένα μοναδικό και πολυσύνθετο γευστικό μείγμα όπου κυριαρχούν τα αρώματα γλυκού λεμονιού και πεύκου κατά τη φάση της εισπνοής, ενώ κατά τη φάση της εκπνοής το γευστικό προφίλ αλλάζει σε πιο πιπεράτες και πικάντικες γευστικές νότες. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο στέλεχος ξεχωρίζει με το δυνατό προφίλ τερπενίων που θα κάνουν πιο smooth τον καπνό εμπλουτίζοντας τους γευστικούς κάλυκες με λαχταριστές γλυκόπικρες δριμύτητες προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία απόλαυσης όπου ο χρόνος παύει να έχει σημασία.

 

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Original Trainwreck Auto

Original Trainwreck Auto

Προσθήκη στο καλάθι