Pineapple Express Auto

11.0080.00

Εσωτερικής / Εξωτερικής Καλλιέργειας
Pineapple Express Auto
Χρόνος άνθησης 10 εβδομάδες
Θηλυκοποιημένοι σπόροι
Αυτόματης άνθισης
Εσωτερική Σοδειά: 400-550 gr/m2
Εξωτερική Σοδειά: 50-200 gr/φυτό
Ύψος: 60-110 cm
THC: Μέχρι και 20%
CBD: < 1%
40% Sativa / 60% Indica

Κωδικός προϊόντος: FB014 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Pineapple Express Auto

Το Pineapple Express είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσεων και αισθήσεων, συγκρίνοντάς το με ένα εξαιρετικό Κονιάκ ή με ένα ιδανικό σπορ αμάξι. Η ποικιλία αυτή μαριχουάνας δημιουργήθηκε για αυτούς που αγαπούν την ευχαρίστηση και γνωρίζουν πως να γευτούν κάθε μπουκιά της ζωής τους. Ευχάριστο σε γεύση και υποδειγματικό σε γενικές γραμμές, είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα μας είδη αυτόματης άνθισης.

Γεύση: Προσφέρει ένα μίξη αξέχαστων αρωμάτων, ώριμο φρούτο και γλυκότροπικό ανανά.

Επιδράσεις: Το Pineapple Express είναι πολύ καλό για κοινωνικές περιστάσεις και για πολύ γέλιο. Χάρη στο υψηλό επίπεδο THC που διαθέτει και τις ευχάριστες επιδράσεις που επέρχονται από το άρωμά του, αυτή η ποικιλία είναι φανταστική για να τη μοιραστείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή για να αράξετε το βράδυ και να δείτε μία ταινία. Μειώνει το άγχος, αυξάνει την χαρούμενη διάθεση και χαρίζει την αίσθηση της έλλειψης της βαρύτητας. Επίσης, θα σας “λύσει” από τα γέλια!

Καλλιέργεια: To Pineapple Express μπορεί να γίνει πολύ μεγάλο εξωτερικά και εσωτερικά. Είναι εξαιρετικό υβρίδιο σατίβα/ίντικα και ανθίζει πολύ γρήγορα. Γι’αυτό το λόγο, το όνομά του έχει τη λέξη ‘express’. Καθώς αναπτύσσεται, δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε τροπικό πάρτι σε ένα ερημωμένο νησί, αλλά το Pineapple Express αποδίδει καλύτερα σε λίγο ψυχρότερα κλίματα, όπου η μυρωδιά του γίνεται λίγο εντονότερη.

Το φυτό θα είναι τελείως ώριμο μέσα σε 60 μέρες και μπορεί να δώσει μέχρι και 300 γρμ ανά φυτό όταν ευνοούν οι συνθήκες. Είναι μεγάλο φυτό αυτόματης άνθισης και μπορεί να φτάσει ως και τα 140 εκατοστά. Γι’αυτό το λόγο συστήνουμε γλάστρες των δέκα λίτρων, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχει και τον απαραίτητο χώρο για να αναπτυχθεί. Επίσης, είναι κατάλληλο για αρχάριους καλλιεργητές, επειδή χρειάζεται προσοχή μόνο όσον αφορά το pH του και το φωτισμό.Μοιάζει με ανανά όχι μόνο λόγω του αρώματος του, αλλά και καθώς αναπτύσσεται φυτρώνουν πληθώρα ανθών με κωνοειδές σχήμα και με δυνατά σκούρα πράσινα φύλλα.

Μετά την πρώτη εβδομάδα ανθοφορίας σχηματίζει μία συμπυκνωμένη στρώση ρητίνης, η οποία κατά το τέλος της άνθισης θα καλύψει όλο το φυτό.Κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε μία δυνατή σύνθεση: 20% THC και 0.9% CBD. Αυτό εξασφαλίζει πρωτοφανή εμπειρία!

Φαρμακευτικές ιδιότητες: Γλαύκωμα, Ναυτία, Επιληψία, Πολλαπλή σκλήρυνση, Πόνοι στην πλάτη, PMS, Αρθρίτιδα, Έρπης, Ρευματισμοί, Δρεπανοκυτταρική αναιμία, Αποχρεμπτικό, Στρες, Ημικρανίες, AIDS, Όγκοι, Άσθμα

 

Ενημερωτικό Μήνυμα: Όλοι οι σπόροι πωλούνται αποκλειστικά για την διάσωση του είδους, για συλλογή και σουβενίρ.Η περιγραφή είναι μόνο για ενημερωτικούς και εκπαιδευτικούς λόγους. Δεν προτρέπουμε ή ενθαρρύνουμε τη βλάστηση αυτών των σπόρων κάνναβης Θα αρνηθούμε την πώληση σε όποιον μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα τα χρησιμοποιήσει για οτιδήποτε άλλο λόγο εκτός από σκοπούς συλλογής η σουβενίρ. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΒΛΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ. Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Τράπεζα

Τύπος Φυτού

Ποσότητα

, , ,

Sativa/Indica

Είδος Σπόρου

THC

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης
Pineapple Express Auto fastbuds

Pineapple Express Auto

Προσθήκη στο καλάθι